BOVIB KEURMERK

Bovib leden zijn de onafhankelijke inhuur-intermediairs die vraag en aanbod van flex aan elkaar koppelen en die alle inhuurprocessen kunnen beheren en regisseren voor onze opdrachtgevers. Met het keurmerk geven zij blijk dat kwaliteit en profesionaliteit voorop staat.

BOVIB Keurmerk

Bovib staat voor een verbeterde vertegenwoordiging van onafhankelijke en kwalitatief zich onderscheidende inhuur-intermediairs. Bovib optimaliseert de werking van vraag en aanbod tussen leveranciers van externe inhuur en inleners van externe inhuur. Bovib vertegenwoordigt haar leden in het hele speelveld rondom flexibele arbeid en werkt continu aan verbetering van de kwaliteit van dienstverlening.

BOVIB Keurmerk waarop wordt getoetst

Bovib, de branchevereniging voor onafhankelijke en zich op kwaliteit onderscheidende inhuur-intermediairs en brokers, heeft het Bovib keurmerk in samenwerking met inspectie instellingen verder ontwikkeld. . Met het keurmerk laat u als bij Bovib aangesloten intermediair of broker zien dat u voldoet aan bepaalde gebieden binnen de heersende wet- en regelgeving, en aan de kwaliteitseisen die Bovib aan haar leden stelt.

De toetsting op het BOVIB Keurmerk omvat de volgende elementen:

- Bovib specifieke onderwerpen

- NEN (SNA) onderwerpen

- ISO 9001 onderwerpen (specifiek in relatie tot de AVG en Wbp)

ISO 9001 / SNA Keurmerk Vrijstelling!

Bent u als onderneming opgenomen in het SNA register en/of beschikt u over een geldig ISO 9001 certificaat?. Dan wordt u niet meer beoordeeld op deze onderdelen. Wel dient u de laatste twee rapporten ter beschikking stellen aan de inspecteur en mogen er geen non-conformiteiten zijn vastgesteld.

U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen doormiddel van het onderstaand aanvraagformulier.