In aanmerking komen voor het SNF keurmerk maar u beheert geen huisvesting

Bent u een organisatie die zelf geen huisvesting beheert maar alle huisvesting ten behoeve van arbeidsmigranten inhuurt bij SNF-gecertificeerde ondernemingen? Meldt u zich dan aan voor het SNF-inhuur-register. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u voldoen aan de eisen voor het SNF-inhuur-register en jaarlijks kunnen aantonen dat voor alle arbeidsmigranten huisvesting is gerealiseerd bij SNF-gecertificeerde partijen.

Wanneer mag u het SNF keurmerk voeren?

Zodra uw organisatie is opgenomen in een van de registers, mag voor het betreffende register het logo van het keurmerk gevoerd worden. Op het gebruik van het keurmerklogo is het Reglement Keurmerklogo van toepassing.

Op zoek naar de normensets van de reglementen van de controlerende instellingen die Qualitatis Inspectie B.V. confirmeert?
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Stiching Normering Flexwonen (SNF).

Indien u wilt worden opgenomen in het register van de Stichting Normering Flexwonen (SNF), dient u zich aan te melden via dewebsite van Stichting Normering Flexwonen.

SNF keurmerk aanvragen

Wilt u zich laten inspecteren voor het SNF inhuurregister? Vul dan het onderstaand aanmeldingsformulier in. Zodra wij uw aanmelding in ontvangst hebben genomen, zullen wij contact met u opnemen voor de uitvoering van de inspectie en het afsluiten van de overeenkomst.