Heeft u een vraag over een van de keurmerken of wilt u uw bedrijf laten inspecteren? Neem dan direct contact met ons op:

0523 - 677083
info@q-inspectie.nl

Onze inspecteurs

Als inspectie instelling opereert Qualitatis Inspectie B.V. nationaal vanuit verschillende locaties in Nederland en hebben wij ruime ervaring met het uitvoeren van diverse inspecties.

Een professioneel inspectieteam bestaande uit gekwalificeerde inspecteurs met aantoonbare expertise, ruime ervaring en praktisch inzicht voeren het inspectietraject. Onze inspecteurs zijn gedreven professionals met vaktechnische kennis en een gezonde dosis contactuele en sociale vaardigheden.

Wij stellen hoge eisen aan de mensen binnen onze organisatie. Onze inspecteurs volgen continu trainingen om de kennis actueel te houden.

Ons inspectieteam staat voor: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Deskundigheid en Professionaliteit met transparante en integere werkwijze en bovenal een persoonlijke benadering met korte communicatielijnen waardoor wij snel kunnen schakelen.

Tevens achten wij onpartijdigheid, onafhankelijkheid en integriteit van groot belang bij het uitvoeren van onze inspectie activiteiten. Om deze reden zijn hiervoor interne regels opgesteld en wordt hier toezicht op gehouden door o.a. De Raad voor Accreditatie, welke jaarlijks controles uitvoert.

Ons doel is namelijk om van uw onderneming een succesvol en tevreden geïnspecteerd en geregistreerd bedrijf te maken.