Cookies op onze website

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Qualitatis Inspectie is, net zoals iedereen met een website, wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en u te informeren over het gebruik daarvan op de site. We gebruiken de volgende cookies:

  • Functionele cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan cookies voor onze zoekfunctie.
  • Met analytische cookies krijgen we inzicht in hoe u gebruik maakt van onze website. Die inzichten verwerken we in verbeteringen van onze website.

Als u verder surft, geeft u ons toestemming om dit te doen. We onthouden uw keuze zodat u niet iedere keer dat u onze website bezoekt deze vraag te zien krijgt.

Heeft u een vraag over een van de keurmerken of wilt u uw bedrijf laten inspecteren? Neem dan direct contact met ons op:

0523 - 677083
info@q-inspectie.nl

Wijzigingen SNA schema per 1 januari 2020

22 nov 2019

Wijzigingen SNA schema per 1 januari 2020

Per 1 januari 2020 wordt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) ingevoerd en daarmee is de hoogte van de WW-premie niet meer afgeleid van de sector en de risicopremiegroep waarin de werkgever actief is, maar is de aard van het contract leidend voor de hoogte van de WW-premie.

Vanaf 1 januari 2020 zijn er maar twee verschillende WW-premiepercentages: een hoge en een lage WW-premie. Gezien het grote verschil tussen het hoge en het lage percentage is het van belang dat er sprake is van een juiste indeling en afdracht.

Deze wetswijziging heeft ook invloed op het SNA Schema. Iedere SNA gecertificeerde onderneming dient namelijk per werknemer vast te stellen welk premiepercentage van toepassing is. Meer informatie vindt u in de volgende bijlagen:

Meer informatie over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB en welke gevolgen dat heeft voor een inspectie. Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar nieuws