Cookies op onze website

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Qualitatis Inspectie is, net zoals iedereen met een website, wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en u te informeren over het gebruik daarvan op de site. We gebruiken de volgende cookies:

  • Functionele cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan cookies voor onze zoekfunctie.
  • Met analytische cookies krijgen we inzicht in hoe u gebruik maakt van onze website. Die inzichten verwerken we in verbeteringen van onze website.

Als u verder surft, geeft u ons toestemming om dit te doen. We onthouden uw keuze zodat u niet iedere keer dat u onze website bezoekt deze vraag te zien krijgt.

Heeft u een vraag over een van de keurmerken of wilt u uw bedrijf laten inspecteren? Neem dan direct contact met ons op:

0523 - 677083
info@q-inspectie.nl

Overname Qualitatis Inspectie door TÜV Nederland

04 jun 2019

Per 3 Juni 2019 heeft TÜV Nederland de activiteiten van gerespecteerd branchegenoot Qualitatis Inspectie B.V. overgenomen. Samen is overeenstemming bereikt over een volledige aandelenoverdracht van Qualitatis Inspectie B.V. naar de Nederlandse dochter van TÜV NORD, TÜV Nederland QA B.V.

Qualitatis Inspectie blijft op dezelfde wijze inspecties uitvoeren zoals zij dit altijd heeft gedaan. Voor klanten verandert er niets, zowel niet in de uitvoering van de inspecties als in de aanspreekpunten.  Door de overname door TÜV Nederland QA B.V. kan er vanaf heden er een zeer breeds spectrum aan diensten aangeboden worden.
Lees hier het publicatie bericht op de website van TÜV Nederland QA B.V.

Terug naar nieuws